Start Malmö Centrum Baltzarsgatan 23 340-680

Nu finns det möjlighet att hyra nyproducerade kontorslokaler på bästa läge i city

Nu finns den unika möjligheten att hyra nyproducerade kontorslokaler på bästa läge i Malmö city. Det finns möjlighet att hyra två våningsplan om ca 680 kvm alternativt för det något mindre företaget att hyra en yta om 340 kvm. Det kommer finnas möjlighet för er som hyresgäst att vara med och påverka lokalens utformning så att den passar just ert företag. Fastigheten är utförd i gedigna material såsom betong, tegel och granit. Fastigheten erbjuder med sin täta fönstersättning och genomgående effektiva planlösningar förutsättningar för en god och trivsam miljö. I fastigheten finns det garage och till Malmö C är det endast några minuters promenad. Välkommen att kontakta Anna för mer information!

Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger, post- och bankkontor - allt finns inom räckhåll.

Det centrala läget ger närhet till det mesta, bara runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter som exempelvis exklusiva Baltzarhuset med ett stort utbud av välkända varumärken samt flera trevliga caféer. Nästan lika nära är det till pittoreska Lilla Torg med härligt folkliv och fina restauranger samt mindre hantverksbutiker. Välkommen till en inspirerande miljö!

På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen.

Baltzarsgatan 23

340-680 KVM

Malmö

Lokaltyp: Kontor

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Anna Lundström 040-20 63 40 Anna@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal