Modern möblerad kontorslokal med ett koncept för det mindre företaget som önskar stor flexibilitet

Välkomna till vårt nya koncept Inrätt på Baltzarsgatan 25, mitt i Malmös sjudande folkliv. Inrättlokalen om 117 kvm är till för företaget som önskar stor flexibilitet med löpande avtalsform och slippa allt krångel med att hyra en kontorslokal. Lokalen har en känsla av sobra färger i lokalens mattor, väggar, kakel och sten, som kontrasteras fint av lampor, detaljer och möbler i svart. Resultatet är ett kontor som man gärna bjuder in till, perfekt för 8-10 personer. För att få mer information om vad konceptet innehåller, kika i uppladdat faktablad eller kontakta Martina på martina@skandiafastigheter.se !

Om fastigheten

Utanför dörren finner vi Malmös stadskärna och det är aldrig långt till liv och rörelse, promenadstråk eller service när ni behöver det. Trevliga shoppinggator, Lilla Torg med caféer och restauranger – allt finns en kort promenad bort.

Service

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd når man Centralstationen med tåg- och bussförbindelser till hela regionen och vidare. Behöver ni egen transport så finns möjlighet till såväl cykelparkering som bilgarage i fastigheten, och runt hörnet hittar ni hyrcyklar från Malmö by Bike.

Läs mer om fastigheten

Baltzarsgatan 25

117 KVM

Malmö

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 4

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Martina Barisic 040-20 63 49 martina.barisic@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal