Hyr ett modernt kontor med flexibel planlösning utifrån era kontorsbehov

Ert nästa kontor har en lätt, luftig och behaglig känsla med möjlighet till en planlösning utifrån era kontorsbehov. Oavsett om kontoret för er innebär en oas av verksamhetsbaserade arbetsplatser med en aktiv social yta eller rumsindelade kontorsrum har lokalerna en stor flexibilitet i sin planlösning. LEDbelysningen i Thulehuset får rentav vila för det mesta, eftersom ljusinsläppet från de många fönstren gör sitt gedigna jobb. Ni är självklart med och påverkar när lokalerna anpassas efter er verksamhet och dess skiftande behov, med en bas av ytskikt och installationer av hög standard. I köket finner ni ett nytt Marbodal-kök och mötesrummen är omringade av högkvalitativa glaspartier. Här utformar ni er värld – från skylten på fasaden till planlösningen med den hemtrevliga samlingspunkten och arbetsstationerna som stödjer era arbetssätt. Välkommen att höra av dig för mer information eller en visning till Martina Barisic, martina@skandiafastigheter.se

Om fastigheten

Utanför dörren finner vi Malmös stadskärna och det är aldrig långt till liv och rörelse, promenadstråk eller service när ni behöver det. Trevliga shoppinggator, Lilla Torg med caféer och restauranger – allt finns en kort promenad bort.

Service

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd når man Centralstationen med tåg- och bussförbindelser till hela regionen och vidare. Behöver ni egen transport så finns möjlighet till såväl cykelparkering som bilgarage i fastigheten, och runt hörnet hittar ni hyrcyklar från Malmö by Bike.

Läs mer om fastigheten

Djäknegatan 16

1 250-2 100 KVM

Malmö

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 4

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Martina Barisic 040-20 63 49 martina.barisic@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal