Hyr 400 kvm i klassiskt butiksläge med stora skyltfönster inne i Commerce

Butikslokal om 400 kvm med ett klassiskt läge inne i citygallerian Commerce. Bra planlösning med stora skyltfönster och stor entré. Mycket gott skick på lokalen vilket gör det enkelt att flytta in och etablera er verksamhet. Har ni ett koncept för Commerce? Vänligen kontakta Johanna.

Om fastigheten

Commerce är med sitt läge och utbud inom detaljhandeln den ledande aktören i Skövde City. Gallerian är strategiskt placerad och har mycket god tillgänglighet både avseende bil- och kollektivtrafik.

Service

Commerce har 50 butiks- och restauranglokaler, i huvudsak fördelade på två plan. Största hyresgäster är Systembolaget, H&M, Stadium och KappAhl. Huvudsaklig inriktning på butiksmixen är mode, men det finns också ett bra urval av restauranger och caféer. Ingångar finns från Hertig Johans torg i söder, Rådhusgatan och Sandtorget i öster samt Lögegatan i väster.

Kommunikationer

Commerce är beläget mitt i centrala Skövde och utgör basen i butiksutbudet i city. Det finns goda parkeringsmöjligheter och det är lätt att ta sig hit med kollektivtrafik. Dessutom ligger järnvägsstationen inom fem minuters gångavstånd.

Läs mer om fastigheten

Commerce

400 KVM

Skövde

Lokaltyp: Butik Våningsplan: 2

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Filip Ziegler 031-99 80 70 filip.ziegler@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal