Hyr ett eget våningsplan ett stenkast från Stureplan med fönster i alla väderstreck

Lokalen är rumsindelad i olika storlekar men kan anpassas efter behov. Lokalen har bl a två entréer och två pentryn, vilket gör det möjligt att ha en helt extern del. Lokalen renoverades i sin helhet 2017 och har ljusa väggar genomgående, glaspartier och trägolv.

Fastigheten är belägen mitt emellan Östermalms saluhall och Humlegården, granne med Sturegallerian och en mängd butiker på Humlegårdsgatan. Stureplan med omnejd är restaurangtätt och all tänkbar service finns alldeles i närheten.

Närmaste t-bana är röda linjen och station Östermalms torg. Flertalet bussar stannar runt hörnet på Sturegatan. Fastigheten har ett mindre garage med infart från Brahegatan. Här finns också cykelparkering med möjlighet att pumpa cykeln.

Läs mer om fastigheten

Humlegårdsgatan 20

804 KVM

Stockholm

Lokaltyp: Kontor

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Anna-Viktoria Björkman Lind 08-573 657 23 anna-viktoria.lind@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal