Start Stockholm City Jakobsbergsgatan 22 375

Hyr modernt kontor högst upp i fastigheten, granne med MOOD-gallerian

Hyr ett modernt kontor mitt i Stockholm city med bästa läge. Läget högt upp i fastigheten ger ett fint ljusinsläpp. Det moderna pentry/loungedelen är belägen mitt i lokalen där även entrén är till lokalen. där det går bra att samla personal för möten.

Ett eget våningsplan blir nu ledigt på Stockholms bästa kontorsadress. Högst upp i huset erbjuds nästa kund 375 fräscha kvadratmeter fördelade på en välkomnande entré med mötesdel, ett stort kontorslandskap och pentry med plats för lunch eller sammankomster och event. Dessutom finns hiss direkt till den attraktiva gården med lunchmöblemang och boulebana samt möjlighet till två entréer. Till det företag som söker vindskaraktär i kombination med bra moderna ytskikt och glaspartier samt stora spröjsade fönster med rejält ljusinsläpp säger vi: Välkomna hem!

Jakobsbergsgatan ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget. I entréplan bygger vi just nu en Co-working-miljö för våra hyresgäster. Denna kommer stå klar i början av januari 2020. Fastigheten har två innergårdar. Den ena med boulebana och trädgårdsmöbler och den andra med en stor cykelparkering med anslutande dusch- och omklädningsrum för husets hyresgäster.

I kvarteret finns all tänkbar service och kommers med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. Spännande grannar är även Mood-gallerian och Epicenter.

Kvarteret ligger mittemellan tunnelbanestationerna Östermalmstorg (röd linje) och Hötorget (grön linje). På tio minuters promenadavstånd finns Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.

Läs mer om fastigheten

Jakobsbergsgatan 22

375 KVM

Stockholm

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 11

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Annette Johansson 08-573 657 53 annette.johansson@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal