Kontor i city på bästa adressen. Mitt emellan Hötorget och Stureplan och tunnelbana i huset.

På Sveavägen 20 erbjuder vi kontor upp till 2 200 kvm på plan 3 med egen terrass eller på plan 7 med fantastisk utsikt. Fönster i alla väderstreck ger fint ljusinsläpp och vetter mot Konserthuset eller fastighetens ljusgård. Dessutom planerar vi att bygga en terrass på ett av våningsplanen. Planlösningen är blandad med såväl öppet landskap som kontorsrum, med möjlighet att bygga fler enskilda rum. Berätta för oss hur ni vill ha det! Fastigheten är miljöcertifierad: Miljöbyggnad Brons. Tunnelbanans gröna linje med station Hötorget finns i huset.

Mitt i huset finns en stor ljusgård, tillgänglig för alla hyresgäster, med kafé och bemannad reception. En utmärkt plats för möten och events. Här finns fyra gemensamma konferensrum som rymmer från 2 upp till 50 personer. Mot Malmskillnadsgatan ligger restaurangen Frankes Matbar, med en trevlig uteservering i söderläge under sommarhalvåret. I fastigheten ligger Sats och Blodcentralen.

Sveavägen 20 ligger mitt i Stockholms city, i ett område som nu utvecklas med hotell, kontor och retail. T-banelinjens station Hötorget stannar direkt i husets nedre plan. Många busslinjer precis utanför dörren och det tar ca tio minuter att promenera till Stockholms Central där Arlanda Express, pendel- och regionaltåg stannar.

Läs mer om fastigheten

Sveavägen 20

2 200-4 400 KVM

Stockholm

Lokaltyp: Kontor

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Louise Pergament 08-573 657 22 louise.pergament@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal