Hyr modernt sekelskifte med bevarad charm - ett stenkast från Stureplan

I denna representativa fastighet finns nu möjlighet att hyra en lokal på ett eget våningsplan - med snabbt tillträde. Lokalen är rumsindelad i olika storlekar, två moderna WC och en fint pentry. Två av arbetsrummen har balkong in mot gården. Dessutom finns ett mötesrum med vikvägg, vilket gör att det finns möjlighet till biosittning för fler personer.

Mitt i stan men med närhet till natur är läget svårslaget. Utanför porten finns Stureparken och Humlegården. De omgivande kvarteren erbjuder ett brett utbud av restauranger och service. Vi gillar särskilt restaurangerna Hantverket och Proviant, rakt över gatan. Inom fem minuters promenad erbjuds shopping i Fältöversten eller Sturegallerian samt alla lokala boutiquer på Östermalm. För den som uppskattar en löptur rekommenderas närbelägna Lill Jansskogen med elljusspår.

Cykelbanor från alla väderstreck leder fram till Sturegatan. Busslinjerna 55 mot Hjorthagen resp. Sofia) och 75 (mot Centralen resp. Ropsten) stannar precis utanför. Närmaste tunnelbanestation är röda linjens Stadion.

Läs mer om fastigheten

Sturegatan 46

266 KVM

Stockholm

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 1

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Anna-Viktoria Björkman Lind 08-573 657 23 anna-viktoria.lind@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal