Hyr ett avskilt förråd centralt på Gärdet

Hyr ett förrådsutrymme med egen ingång på Gärdet. Förrådet ligger i källarplan med egen ingång till förrådet från källargång.

Om fastigheten

Välkommen till Värtavägen 55. Fastigheten ligger i det citynära området Gärdet som angränsar till Östermalm i nordöstra centrala Stockholm. Det är lätt att ta sig till dessa hemtrevliga kvarter via både tunnelbana och buss. I denna lugnare del av Gärdet har du närhet till bland annat köpcentrumet Fältöversten och även naturen på Djurgården.

Service

Fastigheten byggdes 1942 och stamrenoverades 1996. Här finns 37 lägenheter. Totalytn är 1 473 kvm. Fasad består av puts och taket är sadeltak med tegel. Förråd finns på vinden. Tvättstuga i huset. Balkonger och hiss saknas: TV/bredband/ kabel levereras av Telenor. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk frånluft. Parkering: saknas. Cykelrum i fastigheten. Sophantering: Sopskåp + miljörum.

Kommunikationer

Buss 1 samt buss 91 stannar bara ett par minuters gångväg från fastigheten. Närmaste tunnelbanestation är röda linjens station Gärdet.

Läs mer om fastigheten

Värtavägen 55

18 KVM

Stockholm

Lokaltyp: Lager, förråd eller arkiv Våningsplan: -1

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Sebastian Andersson 08-573 65 624 sebastian.andersson@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal