Unik och representativ kontorslokal med högt i tak i centrala Sundbyberg

Nu finns chansen att hyra en unik och representativ kontorslokal i centrala Sundbyberg med högt i tak och ett generöst ljusinsläpp. Lokalen ligger på plan 4 vilket är högst upp i fastigheten. Ljus och fin lokal med högt i tak och fina industrifönster. I lokalens mittdel finns en fin lanternin med ett stort ljusinsläpp och sex meter i takhöjd. Här finns möjlighet att skapa fina sociala och representativa ytor för umgänge och sammankomster. De öppna kontorsytorna har även de en generös takhöjd på nästan fem meter. Fastigheten har en större takterrass med vy över Fabriksparken och tillhörande mötesrum och pentry som enbart Kronofogden och hyresgästen till denna lokalen får nyttja. Esplanaden 1 är belägen i vårt område Fabriksparken som håller på att växa fram och där vi har fina restaurangaktörer som Tareq Taylor och Paul Svensson och en precis nyöppnad vinbar.

Centralt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. Mitt över gatan finns Signalfabriken som inrymmer både handel, kontor och bostäder.

Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 10 minuter från Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.

Läs mer om fastigheten

Esplanaden 1

2 760 KVM

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 4

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Anna-Viktoria Björkman Lind 08-573 657 23 anna-viktoria.lind@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal