KOPPARTRÅDEN - toppmodern kontorslokal under produktion i centrala Sundbyberg, inflytt Q1 2024

Här utvecklar vi Kontorshuset Koppartråden - den gamla Kabelfabriken på Löfströms allé med fantastisk takhöjd, industriell charm i form av synliga installationer och stora fönster. Vi är flexibla - berätta för oss hur ni vill ha det! I entréplan erbjuds sociala och kreativa miljöer. Välkommen till en fastighet med fantastisk flexibilitet: coworking, konferens och kontor. www.koppartraden.se

Om fastigheten

Sundbyberg är "staden i staden". Och läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Allt fler företag upptäcker Sundbyberg, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att lägga sina kontor här.

Service

Fabriksparken växer successivt fram till en levande stadsdel. Bostäder, arbetsplatser, skola och handel blandas med service, restauranger och caféer. Du uträttar snabbt dina ärenden på närliggande livsmedelsbutik eller apotek. Då nästan hela lunchtimmen är kvar hinner du njuta av hållbara, kulinariska läckerheter på restaurang Paul Taylor runt hörnet tapasbaren Esplanaden 1. Eller varför inte ta en stärkande promenad runt närliggande Bällstaån – en boost för såväl kreativitet som hälsa.

Kommunikationer

Koppartråden och Fabriksparken ligger granne med Sundbybergs Centrum. Det betyder att du tar dig hit, hem, till mötet eller till stan på ett ögonblick. Eller vad sägs om 8 minuter till Stockholm City och 6 minuter till Odenplan? Tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss eller flygbuss – några steg och du är snart på det smidigaste färdmedlet mot din destination. Och Bromma flygplats ligger på gångavstånd! Välkomna till Sundbyberg.

Läs mer om fastigheten

Vasagatan 14 A

577-1 330 KVM

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Karin Johansson 08-573 657 11 karin.johansson@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal