Start Sundbyberg Lilla Alby Humblegatan 20 A 50

Hyr fräscht och centralt kontor i Lilla Alby / Sundbyberg

Välkommen till ett kontor i markplan med öppen planlösning och stora fönster som vetter mot Humblegatan / Lilla Albyskolan. Tillträde from 1 april 2021 om ingen anpassning ska göras. Kan eventuellt finnas möjlighet till tidigare tillträde.

Välkommen till Humblegatan 20 A i småstadsidyllen Sundbyberg. Det här är Sveriges minsta kommun till ytan, men samtidigt bland de snabbaste växande sett till ökningen av antal invånare. Härifrån har du nära till det mesta som Bromma flygplats, Stockholm city och en stadskärna med mycket goda allmänna kommunikationer.

Fastigheten byggdes 2015 och här finns 31 lägenheter. Totalytan är på 2 466 kvm. Fasaden består av puts och tegel och taket av plåt. Förråd (i lägenheter) och tvättstuga (badrum förberedda för tvättpelare) finns. Även balkonger/altaner och hiss. TV/bredband/kabel distribueras av Telenor. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: FTX-ventilation. Parkering (utomhus och i garage i intilliggande fastighet) och cykelrum finns. Sophantering: Sopskåp, miljörum, kompost för biobränsle.

Det är enkelt att sig hit kommunalt med buss, tunnelbanans blå linje (station Sundbyberg Centrum), pendeltåg eller tvärbana.

Läs mer om fastigheten

Humblegatan 20 A

50 KVM

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 0

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Sandra Borg 08-573 656 16 sandra.borg@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal