Hyr lokal centralt i Sundbyberg, kombinerat kontor och showroom.

Har du inte möjlighet att komma till oss, visar vi gärna dig lokalen digitalt. Här erbjuds en lokal med egen entré på Humblegatan 22 i centrala Sundbyberg. Ett stenkast från t-bana och pendeltåg. Lokalen fungerar utmärkt för kombinerat showroom/kontor/närlager. Egen garageport direkt in i lokalen gör det smidigt att ta emot/lämna ut varor. Flertalet duschar i lokalen gör det också intressant för eventuell byggetablering.

Välkommen till Humblegatan 20 B-22 i Sundbyberg - en småstadsidyll. Sundbyberg är Sveriges minsta kommun till ytan, men är bland de snabbaste växande kommunerna sett till ökningen av antal invånare. Härifrån har du nära till det mesta som Bromma flygplats, Stockholm City och en stadskärna med mycket goda allmänna kommunikationer.

Fastigheten byggdes 1968, stamrenoverades 2012/2013, och här finns 69 lägenheter. Totaltytan är på 5 113 kvm. Fasaden består av puts och taket av falsad plåt. Förråd, tvättstuga och hiss finns. Balkonger finns på 2:or och 4:or. TV/bredband/telefoni distribueras av Telenor. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: FTX. Parkering (utomhus och i garage) och cykelrum finns. Sophantering: Sopskåp och miljörum.

Det är enkelt att sig hit kommunalt med buss, tunnelbanans blåa linje (station Sundbyberg Centrum), pendeltåg eller tvärbana.

Läs mer om fastigheten

Humblegatan 22

1 063 KVM

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Sandra Borg 08-573 656 16 sandra.borg@skandiafastigheter.se

Fastighetsdokument

Planskiss Ritning befintlig lokal
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal