Start Tyresö Centrum Tyresö Centrum 519

Hyr kontor i Tyresö Centrum med egen terrass

I Tyresö Centrum erbjuds ett välplanerat hörnkontor med mycket god takhöjd och ett generöst ljusinsläpp. Dessutom en egen takterrass i västerläge! Här finns möjlighet till flertalet kontorsrum/ samtalsrum/mötesrum och större gemensamma ytor. Kommunikationsläget invid busstorget i Tyresö Centrum är mycket bra med avgångar till bland annat Gullmarsplan var 10:e minut.

Välkommen till Tyresö Centrum! Centrumet ligger i hjärtat av Tyresö och är lättillgängligt mycket tack vare den direkta anslutningen till busstorget. Mitt i centrum ligger kommunhuset.

Bland butikerna finns välkända kedjor som H&M, Lindex och KappAhl, men även lokalt etablerade butiker som Tyr Hem & Kök, Street 135 och Thernlunds. I centrum finns två stora dagligvarubutiker: Ica Kvantum och Coop. Förutom shopping finns möjlighet att pausa med en kopp kaffe eller en bit mat hos någon av våra trevliga serveringar.

Med busshållsplatser precis utanför Pressbyrån går det lätt att ta sig hit kommunalt. Det är cirka 15 minuters resväg till Gullmarsplan.

Läs mer om fastigheten

Tyresö Centrum

519 KVM

Tyresö

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 5

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Helén Eijdercrona 08-573 656 91 Helen.Eijdercrona@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal