Start Om oss Jobba hos oss Lediga jobb Kommunikatör (vik.) till huvudkontoret i Stockholm

Kommunikatör (vikariat) till huvudkontoret i Stockholm

Ta chansen att bli kommunikatör på vår enhet Kommunikation & Marknad på huvudkontoret i Stockholm! Vår kollega ska vara föräldraledig och nu söker vi dig som vill vikariera under ett år från och med januari 2017.

I rollen kommer dina arbetsuppgifter bl.a. innefatta:

  • Delaktig i strategiska och operativa kommunikations- och marknadsfrågor
  • Identifiera och tillfredsställa behov av kommunikation och marknadsföring via såväl digitala som analoga kanaler och evenemang. I nära samarbete med bolagets affärsenheter planera och genomföra kommunikations- och marknadsföringsaktiviteter som stödjer affärsmålen
  • Producera kommunikativa och säljande texter för trycksaker, presentationer, webb, intranät, anbudsförfaranden och andra kommunikativa produkter
  • Projektledning av evenemang och kommunikationsprojekt

Utbildning, arbetslivserfarenhet och personlighet
Vi ser att du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikationsvetenskap och/eller marknadsföring.

Vi ser att du som söker har minst tre års erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete från en bred roll som har innefattat strategiskt och operativt kommunikations- och marknadsföringsarbete. Du är dokumenterat vass på att aktivt söka information samt snabbt sätta sig in i och förstå (och förklara för andra) den informationen. Du har en mycket god stilistisk förmåga och ett korrekt, pedagogiskt och intresseväckande uttryckssätt. Förmåga att framställa texter för olika kanaler, exempelvis, digitalt, trycksaker, årsredovisningar, säljmaterial och presentationer samt är en god presentatör.

Du har en hög kunskapsnivå i Office (Powerpoint i synnerhet), InDesign, Photoshop och EpiServer. Illustrator och Premiere är meriterande. Du har professionella kunskaper i både svenska och engelska.

Som person, så är du social och gillar att samarbeta på ett lyhört och prestigelöst sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är affärsmässig, förstår och tillämpar affärsmässiga principer med fokus på effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Du kan självständigt leda och motivera andra för effektivt nå gemensamma mål. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och är bra på att samordna, skapa engagemang och delaktighet på ett sätt som bygger förtroende.

Ansökan
Hammer & Hanborg bistår oss i processen och urval sker löpande.
Klicka här för att ansöka (via Hammer & Hanborgs hemsida).