Start Om oss Jobba hos oss Lediga jobb Teknisk förvaltare till våra bostäder i Göteborg

Teknisk förvaltare till våra bostäder i Göteborg

Tjänsten

Vi söker nu en Teknisk förvaltare med driftledaransvar till vårt marknadsområde Bostäder i Göteborg. I vårt bostadsbestånd i Göteborg har vi cirka 2000 lägenheter. Rollen innebär att ansvara för den totala fastighetsskötseln med ett särskilt ansvar för energi, fjärrvärme, el och vatten.

Skandia Fastigheter har redan idag ett stort bostadsbestånd till ett värde av 10 miljarder kronor, men vi vill fortsätta att utveckla fler bostadsprojekt i och runt Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du kommer till en organisation med väl fungerande processer och rutiner. Våra medarbetare har även detta år värderat Skandia Fastigheter som arbetsgivare högt. Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare utvecklas och att våra värderingar genomsyrar vår vardag. Våra värdeord är engagemang – omtanke – ansvar – nytänkande.

Som medarbetare på Skandia Fastigheter har du inte bara förmånen att arbeta tillsammans med dina kunniga kollegor i en inspirerande miljö. Du har dessutom stor möjlighet att själv påverka din och företagets utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar ett övergripande ansvar för drift och fastighetsskötsel. Huvuddelen ligger på att kontinuerligt samordna, effektivisera och följa upp den externa fastighetsskötseln för att säkerställa att det som upphandlats också levereras. Stort fokus kommer också att ligga på energifrågor såsom uppföljning, optimering och upphandling samt genomförande av energiprojekt.

Rollen ingår i en förvaltningsgrupp om sju personer och arbetet kommer att ske i nära samarbete med övriga medarbetare för att utveckla långsiktiga och hållbara lösningar i driften. Vidare ingår myndighetskontakter, upphandling och projektering av mindre underhållsprojekt samt diverse tekniska utredningar. Dessutom ingår frågor inom hållbarhet i denna tjänst.

Kvalifikationer

  • Önskvärt med eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning
  • Kunskap om lagar och regler inom området
  • Insatt i fastighetsekonomi
  • Kunnig i energi- och miljöfrågor
  • Kunnig i fastighetsjuridik

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att leda och ansvara för en fastighetsdrift inom bostadsförvaltning. Rollen ställer krav på kompetens inom energiområdet.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, strukturerad och kan hantera och leda människor. Vi ställer höga krav på social kompetens och du ska tycka om att arbeta nära medarbetare, hyresgäster och externa entreprenörer på ett affärsmässigt och resultatorienterat sätt.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Teknisk förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Skandia Fastigheter med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på http://www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2016-08-31.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Örjestam på anette.orjestam@fasticonkompetens.se eller på 0709-89 50 14.