Start Stadsutveckling Woodhouse Rosendal

Här bygger vi 158 nya hyreslägenheter

Funktionellt, hållbart och socialt

I södra delen av Uppsala växer den nya stadsdelen Rosendal fram. Området, som ligger granne med Akademiska sjukhuset, blir en blandad stadsdel med bostäder, handel, närservice, kommunikationer, skola och närhet till naturen.  

Där bygger vi på Skandia Fastigheter Woodhouse Rosendal. Här uppförs 158 lägenheter om 1-4 rum och kök invid stadsdelens nya torg, Talltorget. I oktober välkomnar vi de första hyresgästerna. 

Husen är på mellan fem till åtta våningar kring en gemensam innergård, med flera gemensamma funktioner som odlingar, verkstad och lekplatser. Högst upp i ett av husen kommer det också att finnas ett orangeri. De allra flesta lägenheter har balkonger eller uteplatser och husen byggs till stor del i trä. I bottenvåningarna ut mot Torgny Segerstedts allé och mot torget kommer det att finnas lokaler och där det planeras för en restaurang. Husen kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

Förmedling av lägenheterna sker via Uppsala Bostadsförmedling. Klicka här för att anmäla intresse och registrera dig

Klicka här för att läsa mer om Woodhouse Rosendal

 

Välkommen på visning!

Kom och upplev en av de nya, flexibla och hållbara hyreslägenheterna i det nybyggda Woodhouse Rosendal. Tisdagen den 17 september klockan 17-18 visar vi en lägenhet om tre rum och kök. Ingen föranmälan behövs. Se på kartan hur du hittar till visningslägenheten i Rosendal då den nya adressen inte är i bruk ännu. Klicka här för att se hela kartan i pdf om du inte kan se den på skärmen.

Vi ses där!

 

Karta Woodhouse Rosendal webb.jpg

Woodhouse Rosendal

Bostäder

Uppsala

Rosendal, Uppsala

Kontakt

Liselotte Orest, Projektchef liselotte.orest@skandiafastigheter.se 08-573 655 57
Nina Rolfsdotter, Förvaltningsadministratör - för frågor om uthyrning nina.rolfsdotter@skandiafastigheter.se 08-573 656 23
Övriga projekt