Ballongflygaren - grönt, myllrande och nära till allt i Arenastaden

I ett av Storstockholms bästa lägen, på gränsen mellan grönska och stad, växer äntligen ett nytt grannskap fram. Kombinationen av miljöcertifierade, välplanerade hus, grönska och såväl smidiga cykel- och promenadvägar som tåg, tvärbana och så småningom tunnelbana gör Ballongberget till ett fantastiskt område för både arbete och fritid.

Ballongberget ligger precis intill Arenastaden och Mall of Scandinavia i Solna. Här har vi snart chansen att bjuda in till toppmoderna kontor invid ett livfullt torg. Arenastaden har snabbt blivit ett av regionens mest besökta områden och många stora företag har placerat sina huvudkontor här, bland andra SEB, ICA, Telia, Siemens och Vattenfall.

  • Nyproducerade, miljöcertifierade kontorslokaler med beräknad inflyttning Q2 2025.
  • 1 000–8 000 kvadratmeter. Granne med Mall of Scandinavia och Arenastadens stora utbud.
  • Alldeles intill Solna Station, tvärbanan och t-banans kommande gula linje.
  • Perfekt läge, mittemellan grönska och stad.
  • Garage för bilar och cyklar samt omklädningsrum under fastigheten.

Kommunikationer

Om du behöver ta dig lite längre finns såväl Solna station som tvärbana och tunnelbanans kommande gula linje på ett par minuters gångavstånd. Med närhet till Frösundaleden och E4 är även vägförbindelserna mer än goda, men när du kommer till Ballongberget känns det påfallande bilfritt, eftersom de gömts under mark.

Ballongberget, Solna

1 000-8 000 KVM

Solna

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 12

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Karin Johansson 08-573 657 11 karin.johansson@skandiafastigheter.se

Fastighetsdokument

Presentation Ballongflygaren
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal