Åkern 16 - Skandia Fastigheter
Kontor Stockholm Ringvägen 100

På Ringvägen 100 möts du av en inbjudande miljö i det inglasade entréområdet. Här finns gemensam reception och ett café med plats för trevliga möten för ontorshyresgäster och deras kunder. Kanske för att hitta nya samarbetsprojekt eller affärsidéer? I direkt anslutning finns även tre för huset gemensamma konferensrum, som rymmer upp till 20 personer var. Ett servicebolag hjälper till med tjänster som reception, telefoni, catering, budleverans och -mottagning samt taxi.

En uppgång från Skanstulls tunnelbanestation (grön linje) leder direkt till fastighetens entré. Här stannar också ett flertal busslinjer. På några minuters gångväg ligger pendeltågstationen Stockholms södra, och vid Gullmarsplan finns tvärbanan. Cykelvägar i alla vädersträck går förbi adressen och det finns många cykelställ i direkt anslutning till huset. Läget invid Söderleden gör det också enkelt att ta sig hit med bil.

Ringvägen 100 består av fyra hus med separata ingångar med en gemensam entré. Fastigheten stod klar redan 1915 men har sedan dess byggts om och moderniserats i omgångar. Den inglasade huvudentrén slutfördes år 2000.

Södermalm och Skanstull sjuder av myllrande folkliv under både dag- och kvällstid. Kontorshusets närmaste grannar är Åhléns samt Clarion Hotel Stockholm, och rakt över gatan ligger Ringen – ett köpcentrum med brett butiksutbud och framför allt det spektakulära mattorget ”Teatern” med högklassig mat och toppnoterade bakverk från världens olika hörn. Optimerat läge för att snabbt uträtta ärenden på lunchen, helt enkelt.

Läs mer +
Har du frågor om fastigheten? Jag hjälper dig. 08-573 657 30 sten.jansson@skandiafastigheter.se