Hur vi är och hur vi jobbar

Vår värdegrund sammanfattar hur vi som är kollegor på Skandia Fastigheter är, beter oss och jobbar.

Engagemang
Vi är alltid engagerade i affären – både kundens och vår egen.

Ansvar 
Vi ger och tar ansvar för en långsiktig, hållbar och framgångsrik verksamhet.

Förnyelse
Vi går från nyfikenhet till kreativa lösningar, för att bli ännu bättre i en föränderlig omvärld.

Tillsammans
Vi jobbar tillsammans med omtanke och respekt för varandra. 

Våra förmåner

Tjänstepension och försäkring
Hos oss har du såklart kollektivavtal med tjänstepension och du kan känna dig trygg i att du är rätt försäkrad. Speciellt uppskattad är vår hälsoförsäkring, där alla våra medarbetare bland annat erbjuds samtalsstöd.

Förmånliga bolån
Eftersom vi är en del av Skandia-koncernen finns möjlighet till förmånliga bolån via Skandiabanken.

Föräldraersättning
Vi erbjuder utökad föräldraersättning, vilket innebär att du som är hemma med barn kan känna dig trygg i att vi toppar upp ersättningen från Försäkringskassan.

Hälsa och friskvård
Vi uppmanar våra medarbetare till en hälsosam livsstil och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag. Vi tränar gärna tillsammans och peppar varandra genom bland annat inspirationsföreläsningar.

Häng med oss i Hälsopeppen

Hälsopeppen på Skandia Fastigheter är ett fantastiskt initiativ som främjar både medarbetares hälsa och bolagets teamkänsla. Genom regelbundna gemensamma träningspass på morgonen, under lunchen eller efter jobbet ges möjlighet för alla att bygga styrka, minska stress och öka konditionen. Pingis-matcher vid företagets egna pingisbord ger en rolig och avslappnad möjlighet att umgås och utmana varandra. Dessutom finns bokklubb för den som vill läsa mera. Ofta är det en kollega som håller i aktiviteten - häng med på IT-chefens spinningpass, hållbarhetsstrategens tabata-träning eller complianceofficerns floristkväll! Vad vill du inkludera i hälsopeppen?

Let's celebrate!

På Skandia Fastigheter värderar vi gemenskap och samlas tillsammans – alla eller i mindre grupper - så ofta som möjligt. Det skapar en stark samhörighet och främjar en positiv arbetsmiljö. På bilden syns en grupp stolta vinnare i vår årliga gala "Årets bästa" där medarbetarna nominerar personer, insatser och aktiviteter som har utmärkt sig särskilt under året.

”Årets bästa” är också en chans att reflektera över våra framgångar och lära oss av dem. Det ger oss möjlighet att identifiera och sprida bästa praxis inom företaget och inspirera till fortsatt framgång.