Tillsammans kan vi skapa kontorsmiljöer som gör större intryck och mindre avtryck

Det är en utmaning i vår bransch att fullt fungerande material av bra kvalitet rivs ut och det vill vi ändra på. Vi har satt upp ett utmanande mål att minska vår klimatpåverkan med 75 % CO2e/omsättning mellan 2020 och 2030. Målet är i linje med det globala klimatmålet.

För att nå såväl vårt eget som världens gemensamma klimatmål måste vi vara kreativa, nyfikna och innovativa – tillsammans med er, våra hyresgäster.

 

Vårt huvudkontor har blivit ett testlabb för långsiktiga kontorslösningar

Ursprungsplanen var att flytta huvudkontoret på grund av förändrade lokalbehov. Men vi tänkte om. Och stannar kvar. Nu bygger vi för framtiden med hjälp av det vi redan har.

Med huvudkontoret som testlabb hoppas vi kunna inspirera och tipsa om idéer, kreativa lösningar och återbruk, och på så sätt visa hur vi skapar ett långsiktigt kontor.

Test-labb-bild 2.jpg

 

Vill du ta nästa steg med mindre avtryck?

Våra uthyrare Karin, Destiny, Annette (Stockholm) och Martina (Malmö) älskar att prata långsiktiga kontorslösningar. Hör av er så hittar vi rätt upplägg för er!

Uthyrarna alla.jpg

 

Våra kunder hakar på!

För ett halvår sedan minskade Fonus sitt huvudkontor, när de flyttade till vår fastighet på Ringvägen 100. För både lokalanpassningen och möbleringen valde man en genomtänkt och återhållsam nivå, som lett till lågt klimatavtryck, nästan 100 procent återbrukad inredning - och ett kontor som blev långt bättre än de vågat hoppas. Eller som de säger själva: "Nu vill man åka till jobbet".


Fonus bild.jpg

Långsiktighet enligt oss

Långsiktighet enligt oss.jpg

Få en ännu bättre bild!

Dokumentbilder2.png

Vi vill så klart helst träffa er, lära känna er verksamhet och tillsammans hitta den bästa lokalen och de bästa långsiktiga lösningarna för just er. Men ibland vill man ha en liten förhandstitt för att få ett hum om vad de fina orden handlar om i praktiken. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med långsiktiga kontor och titta närmre på vår lathund för klimatpåverkan vid lokalanpassningar och vårt lokalanpassningsindex som sätter nivån för era insatser.