Från Malmö till Uppsala

I Stockholm, Göteborg, Öresundsregionen, Uppsala och Skövde finns våra fantastiska medarbetare. Vi är ett härligt gäng med olika kompetenser, bakgrunder och åldrar, med samlad erfarenhet som sträcker sig bortom enbart fastigheter.

Inom Skandia Fastigheter finns en mängd olika roller. Här jobbar förvaltare, projektledare, ekonomiansvariga, centrumchefer, tekniker och många fler. Vi jobbar tillsammans med kunden i fokus.

Vi är 160 medarbetare som skapar och förvaltar rum för fler, vilket i slutändan ska ge en god avkastning till vårt moderbolag, Skandias, 1,5 miljoner ägare.

Väx och utvecklas hos oss

Hos oss har flera medarbetare jobbat i många år, vilket vittnar om en uppskattad arbetsplats och härliga kollegor. Inom bolaget finns flera olika roller och det i kombination med våra olika fastighetsslag – kontor, bostäder, köpcentrum och samhällsfastigheter – ger goda möjligheter att utvecklas i karriären.

Drift, förvaltning och uthyrning skapar en grund för trygga och trivsamma miljöer samtidigt som de tar hand om det viktigaste vi har – våra kunder – medan strategisk utveckling och affärsutveckling säkerställer långsiktig framgång. Den dagliga verksamheten sker alltid i nära samarbete med kommunikation & marknad, ekonomi, IT och juridik, för att nämna några.

Lediga jobb just nu

Skicka en spontan- eller praktikansökan

Vi frågade några av våra kollegor vad de tycker är det bästa med Skandia Fastigheter. Så här lyder deras svar: 

Köpcentrum Helsingborg

Ulrika, Marknadschef Väla

Jag älskar att jobba med ett spännande, välkänt och intressant varumärke som berör många människor och som skapar stora affärsmöjligheter för företag. Som arbetsgivare är Skandia Fastigheter mycket seriös, långsiktig och mån om sin personal. 

Köpcentrum Göteborg

Henrik, Risk- & säkerhetschef

Kombinationen att ha kul på jobbet med grymma kollegor och jobba för ett bolag som tänker långsiktigt ger möjligheter att genomföra viktiga projekt! Goda idéer får utrymme att testas och genomföras

Kommunikation & marknad, Stockholm

Katarina, Kommunikation & marknadschef

Det bästa med Skandia Fastigheter är kollegorna och att få jobba med både kommunikation och marknadsföring, ledarskap och i kärnan av vår kund- och affärsverksamhet. När jag berättar om mitt jobb för mina vänner får jag ofta höra att de vill byta med mig.