Västra Varvsgatan 19

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen och omringas av spännande arkitektur, service för en enklarare vardag, grönområden för lugna sinnet, kommunikationer för smidigt ta sig vidare i Malmö och havet som närmsta granne. Vår fastighet Bilen 28 består av fyra byggnader som alla ligger i anslutning till Masttorget: Hall 7 på Västra Varsgatan 19 är en unik kontorsbyggnad i glasfasad och Masttorget 6 är ett modernt kontorshus som vetter mot torget.

Masthusen är även Sveriges första hållbarhetscertifierade stadsdel.

På Masttorget finner du all närservice som behövs för en enklare vardag. Allt ifrån trevliga restauranger, caféer till apotek, postombud, ICA Maxi och systembolag. Paket går att hämta ut smidigt hos Instabox. En morgontur längs havet, en padelmatch över lunchen eller ett gympass efter jobbet? Oavsett preferenser så erbjuder läget närhet till aktiviteter, hav och natur. För att uppmuntra till en sund och hållbar livsstil erbjuds också möjlighet att delta i hälsoaktiviteter.

Den nya MalmöExpressen trafikerar Malmö C med en turtäthet var 4:e minut. Resan i egen fil tar 5 minuter. Därifrån tar du dig smidigt vidare både inom Sverige eller Köpenhamn. På Masttorget finner du även Malmös hyrcykelsystem Malmö by bike och för den som föredrar egen cykel erbjuds säker cykelparkering. I nära anslutning till fastigheten finns bilpool för smart delning. Inom 100 meter finns dessutom många parkeringsplatser för kunder och anställda. Laddfaciliteter gör bilresan hållbar.

Lediga lokaler

Bilen 28

Malmö

Lokaltyp: Kontor

Kontakt

Tim Prevolnik Sjöstrand 040-20 63 45 tim.prevolnik@skandiafastigheter.se
Lediga lokaler