Humblegatan 20 A

Välkommen till Humblegatan 20 A i småstadsidyllen Sundbyberg. Det här är Sveriges minsta kommun till ytan, men samtidigt bland de snabbaste växande sett till ökningen av antal invånare. Härifrån har du nära till det mesta som Bromma flygplats, Stockholm city och en stadskärna med mycket goda allmänna kommunikationer.

Längs med smågatorna i centrala Sundbyberg finns spännande och mysiga kvarterskrogar, butiker, caféer, banker och annan service. Här finns också närhet till grönområden och motion som till exempel simhall, löparspår i Ursvik, eller en promenad i Marabouparken. Lägenheterna har fräscha helkaklade badrum med golvvärme och är förberedda för installation av tvättpelare. Köken håller hög standard med spishällar och inbyggda microvågsugnar. Samtliga lägenheter är utrustade med säkerhetsdörr samt har förråd. Hyresgästerna har även tillgång till bilpool genom M.

Fastigheten byggdes 2015 och här finns 31 lägenheter. Totalytan är på 2 466 kvm. Fasaden består av puts och tegel och taket av plåt. Förråd (i lägenheter) och tvättstuga (badrum förberedda för tvättpelare) finns. Även balkonger/altaner och hiss. TV/bredband/kabel distribueras av Telenor. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: FTX-ventilation. Parkering (utomhus och i garage i intilliggande fastighet) och cykelrum finns. Sophantering: Sopskåp, miljörum, kompost för biobränsle.

Det är enkelt att sig hit kommunalt med buss, tunnelbanans blå linje (station Sundbyberg Centrum), pendeltåg eller tvärbana.

Fjällnäset 16

Sundbyberg

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sandra Borg sandra.borg@skandiafastigheter.se 08-573 656 16