Gustafsvägen 11 A-B

Välkommen till Gustafsvägen 11. Härifrån har du nära till det mesta - allt från shopping i Mall of Scandinavia till fotboll och events på Friends Arena eller picknick i Hagaparken. Kort sagt ett praktiskt och funktionellt boende med hög standard.

I Solna som gränsar till norra delen av Stockholms innerstad, är valmöjligheterna dina. Är du på shoppinghumör, tillfredställer du enkelt detta genom de många butikerna i Mall of Scandinavia. Går du hellre på konsert eller tittar på fotboll ligger Friends Arena bara ett stenkast bort. Eller varför inte ta en avslappnande långpromenad i natursköna Hagaparken? I närområdet hittar du också för- grund- och gymnasieskolor. Lägenheterna håller hög standard och har bra planlösning. Kök och badrum totalrenoverades i samband med stambytet 2014. Lägenheterna har också försetts med säkerhetsdörrar.

Fastigheten byggdes 1956 och stamrenoverades 2014. I huset finns 12 lägenheter och totalytan är på 1777 kvm. Fasaden är av puts och taket ett plåttak. Källarförråd och tvättstuga samt balkonger och uteplats finns. Hiss saknas. TV/bredband/ kabel levereras av Telenor/Comhem. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk frånluft. Parkering saknas, cykelrum finns. Sophantering: Sopnedkast och miljörum i intilliggande fastighet.

Kommunikation: T-bana Solna Centrum, pendeltåg, spårvagn och flertalet bussar inom gångavstånd.

Flora 1

Solna

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sandra Borg sandra.borg@skandiafastigheter.se 08-573 656 16