Värtavägen 55

Välkommen till Värtavägen 55. Fastigheten ligger i det citynära området Gärdet som angränsar till Östermalm i nordöstra centrala Stockholm. Det är lätt att ta sig till dessa hemtrevliga kvarter via både tunnelbana och buss. I denna lugnare del av Gärdet har du närhet till bland annat köpcentrumet Fältöversten och även naturen på Djurgården.

Från detta lugna kvarter har du nära till både citykänsla och shopping såväl som grönska och naturområden. Det går lät att ta sig hit med tunnelbana (station Gärdet) eller någon av de många bussarna som stannar i närheten. Köpcentrumet Fältöversten i grannstadsdelen Östermalm erbjuder det mesta inom shopping och på promenadavstånd finns det motionsmöjligheter för den aktive i form av etablerade gymkedjor som SATS och Friskis & Svettis. Inom ett stenkast kan du också ta del av Sveriges kulturarv genom till exempel Sjöhistoriska museet. Det går också fint att spela beachvolleyboll på eller promenera runt Gärdet. Lägenheterna har bland annat helkaklade badrum och håller 90-talsstandard. Fastigheten fick nya fönster 2015. I trapphusen finns närvarostyrd LED-belysning. Förvaring löses genom praktiska vindsförråd i fastigheten.

Fastigheten byggdes 1942 och stamrenoverades 1996. Här finns 37 lägenheter. Totalytn är 1 473 kvm. Fasad består av puts och taket är sadeltak med tegel. Förråd finns på vinden. Tvättstuga i huset. Balkonger och hiss saknas: TV/bredband/ kabel levereras av Telenor. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk frånluft. Parkering: saknas. Cykelrum i fastigheten. Sophantering: Sopskåp + miljörum.

Buss 1 samt buss 91 stannar bara ett par minuters gångväg från fastigheten. Närmaste tunnelbanestation är röda linjens station Gärdet.

Ordonnansen 8

Stockholm

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sebastian Andersson sebastian.andersson@skandiafastigheter.se 08-573 65 624