G:a Värmdövägen 9-13

Välkommen till Finntorpsvägen och Gamla Värmdövägen. Fastigheterna ligger i lugna stadskvarter i västra delen av Nacka, endast ett par kilometer från Södermalm i Stockholm. Området har ett perfekt läge, med närhet till Stockholm samt även till centrala Nacka. Samtliga fastigheter utgör 55-plusboende.

Lägenheterna håller modern standard och hyresgästerna har tillgång till bilpool. Här finns också tillgång till garage P-platser och cykelrum. Sophanteringen går lätt och smidigt tack vare källsorteringen och miljörum. Runt Tallidsvägen i Nacka breder lummiga områden ut sig, vilket under de flesta årstider skapar en grön barnvänlig oas i bostadsområdet. Med lekplatser och nära till grund- och gymnasieskolor får området en helhet som är välpassande för familjer. Allt man kan tänkas behöva finns inom räckhåll. I Finntorps centrum finns både service, butiker och restauranger. Köpcentret Nacka Forum med stort utbud finns inom kort avstånd. Den citysugne stiger på Saltsjöbanan alternativt någon av flertalet bussar som går från Nacka station och når centrala Stockholm på ungefär en kvart.

Gamla Värmdövägen byggdes 1984 och 2018 tillkom 39 ytterligare lägenheter. Finntorpsvägen byggdes 1992. Sammanlagt finns nu 227 lägenheter på en yta av 14 239 kvm. Fasaden är av plåt, puts och tegel och taket av plåt och papp. I fastigheterna finns förråd, tvättstugor, balkonger, garage, p-platser, cykelrum, fiber (Telenor), uteplatser och hissar. Husen värms med fjärrvärme och ventlileras med mekanisk till- och frånluft.

Saltsjöbanan och bussar med generösa tidtabeller finns inom gångavstånd.

Sicklaön 124:2

Nacka

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Leif Nyman leif.nyman@skandiafastigheter.se 08-573 656 12