Skogalundsklippan 1-10, 12

Välkommen till Skogalundsklippan - ett lugnt stadskvarter i centrala Nacka. Området är barnvänligt med sin lekplats och de närmaste förskolorna ett stenkast bort.

Skogalundsklippan har nära till det mesta. Söker du närservice har området en hel del att bjuda på. Stormarknad ligger alldeles runt hörnet och för den shoppingsugne finns Nacka Forum med ett stort utbud i 150 butiker alldeles i närheten. En av områdets många fördelar är närheten till grönområden, bland annat i natursköna Lilla Nyckelviken och Nacka Strand med sin idylliska skärgårdsmiljö.

Husen är från 1987 och inrymmer 130 lägenheter på 10 100 kvm. Här är det tegel som gäller på både fasader och tak. Källare- och vindsförråd, tvättstugor, fiber, balkonger, hissar, cykelrum, garage, p-platser och miljöstation finns. Husen värms med fjärrvärme och ventileras med mekanisk till- och frånluft.

Kommunikationerna är mycket goda med flertalet olika busslinjer i närheten. Av dessa ligger två i direkt anslutning till fastigheten. På promenadavstånd finns också Saltsjöbanan som stannar vid Slussen på Södermalm i anslutning till tunnelbana och innerstadsbussar.

Sicklaön 173:1

Nacka

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sebastian Andersson sebastian.andersson@skandiafastigheter.se 08-573 65 624