Esplanaden 1

Centralt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Kvarteret Kabeln på Esplanaden 1 ligger centralt i Sundbyberg och är synligt från många olika håll. Huset byggdes från början på 1940-talet och är idag en industribyggnad bestående av tre plan med tillhörande källarvåning. Den planerade påbyggnaden innebär ytterligare två våningsplan på den befintliga byggnaden. Byggnaden kommer att öppnas upp med atrier som ger ljus och rymd samt få nya entréer.

I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. Mitt över gatan finns Signalfabriken som inrymmer både handel, kontor och bostäder.

Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 10 minuter från Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.

Lediga lokaler

Kabeln 6

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor

Kontakt

Sten Jansson 08-573 657 30 sten.jansson@skandiafastigheter.se
Lediga lokaler