Esplanaden 1

Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag. Med det centrala läget med närhet till både E4 och E18, ger det en enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city.

Kvarteret Kabeln på Esplanaden 1 ligger centralt i Sundbyberg och är synligt från många olika håll. Huset byggdes från början på 1940-talet och är idag en toppmodern f d industribyggnad bestående av tre plan med tillhörande källarvåning. Högst upp fastigheten återfinns fastighetens takterrass med möbler, samt ett tillhörande stort konferensrum.

I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. Mitt över gatan finns Signalfabriken som inrymmer både handel, kontor och bostäder.

Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 8 minuter från Odenplan och Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.

Lediga lokaler

Kabeln 6

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor

Kontakt

Louise Pergament 08-573 657 22 louise.pergament@skandiafastigheter.se
Lediga lokaler