Hyr charmigt och yteffektivt kontor i centrala Sundbyberg, kan tillträdas omgående

Välkommen till kontoret med en blandad planlösning och moderna ytskikt, högt upp i fastigheten med ett härligt ljusinsläpp. Lokalen består av mindre öppna landskap samt två mötesrum och ett välkomnande pentry. I fastigheten finns dessutom en stor takterrass, inredd med härliga möbler i olika sittgrupper, vilket öppnar upp för möten eller bara för att äta lunch eller ta en kafferast i solen. I direkt anslutning återfinns ett stort mötesrum som du som hyresgäst kostnadsfritt kan boka. När arbetsdagen är slut tar ni hissen ned och möts av Sundybergs mysigaste vinbar och andra trevliga restauranger.

Om fastigheten

Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag. Med det centrala läget med närhet till både E4 och E18, ger det en enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city.

Service

I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. Mitt över gatan finns Signalfabriken som inrymmer både handel, kontor och bostäder.

Kommunikationer

Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 8 minuter från Odenplan och Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.

Läs mer om fastigheten

Vasagatan 13 A

230 KVM

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 5

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Destiny Fröstad 0722145501 destiny.frostad@skandiafastigheter.se

Tillsammans kan vi skapa kontorsmiljöer som gör större intryck och mindre avtryck

För att nå såväl vårt eget som världens gemensamma klimatmål måste vi vara kreativa, nyfikna och innovativa – tillsammans med er, våra hyresgäster. Läs mer om hur vi kan skapa långsiktiga kontorslösningar ihop:

Tillsammans kan vi skapa kontorsmiljöer som gör större intryck och mindre avtryck (skandiafastigheter.se)
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal