Sveavägen 18-22

Kontoret ska vara en plats där man vill vara. Det ska vara lätt att ta sig dit, finna arbetsro, varierande arbetsmiljöer och möjligheter att socialisera med kollegor. Allt detta står Sveavägen 20 för! Det första som möter dig är den magnifika öppna ljusgården - hjärtat i fastigheten. Här finns co-workingaktören Helio som hälsar alla välkomna med reception, gott kaffe och stora sociala ytor – en levande mötesplats helt enkelt!

I och med fastighetens optimala läge i city finns all tänkbar service och handel runt hörnet. Här har du nästintill oändliga valmöjligheter när det kommer till restauranger, caféer och shopping. Utbudet hos MOOD, NK och Gallerian ligger bara ett kvarter bort.

Det ska gå snabbt och kännas enkelt att ta sig till jobbet. Sveavägen 20 ligger mitt i Stockholm City och Hötorgets tunnelbana har uppgång i fastigheten. Det perfekta läget betyder dessutom att du bara har några minuters promenad till övriga tunnelbanelinjer på T-Centralen och Östermalmstorg. Som om inte det vore nog går flertalet bussar utanför dörren och du har några kvarter till kommunikationer som pendeltåg, spårvagn, Arlanda Express och fjärrtåg.

Lediga lokaler

Putten 16

Stockholm

Lokaltyp: Kontor

Kontakt

Louise Pergament 08-573 657 22 louise.pergament@skandiafastigheter.se
Lediga lokaler