Sveavägen 18-22

Vi tycker att kontoret ska vara något man längtar till, en plats där man vill vara. Det ska vara lätt att ta sig dit, finna arbetsro, varierande arbetsmiljöer och möjligheter att socialisera med kollegor. Lägg till en inbjudande atmosfär och en hög servicenivå så har du receptet på en riktigt bra arbets- och mötesplats. Alla dessa faktorer har vi lagt stor vikt vid på Sveavägen 20.

Det första som möter dig är den magnifika öppna ljusgården med bemannad reception och stora sociala ytor som utgör hjärtat i fastigheten. De fastighetsgemensamma mötesrummen bidrar till naturliga flöden av människor som gör detta till en levande mötesplats. Med det centrala läget kan du enkelt utföra ärenden på lunchen, då all tänkbar service finns i området.

Det ska gå snabbt och kännas enkelt att ta sig till jobbet. Sveavägen 20 ligger mitt i Stockholm City och Hötorgets tunnelbana har uppgång i fastigheten. Det perfekta läget betyder dessutom att du bara har några minuters promenad till övriga tunnelbanelinjer på T-Centralen och Östermalmstorg. Som om inte det vore nog går flertalet bussar utanför dörren och du har några kvarter till kommunikationer som pendeltåg, spårvagn, Arlanda Express och fjärrtåg.

Lediga lokaler

Putten 16

Stockholm

Lokaltyp: Kontor

Kontakt

Sten Jansson 08-573 657 30 sten.jansson@skandiafastigheter.se
Lediga lokaler