Hyr yteffektivt kontor med utsikt över Sveavägen

Välkommen till det optimala kontoret på Sveavägen! Den imponerande utsikten över stadens takåsar skapar en trivsam arbetsmiljö som inspirerar och motiverar. På detta våningsplan finns det möjlighet att hyra lokaler i olika storlekar i spannet mellan ca 109 kvm till ca 410 kvm. Lokalernas generösa utrymmen möjliggör smidig anpassning efter dina behov och önskemål. Öppen planlösning med höga fönster och härligt ljusinsläpp. Högkvalitativ service i fastigheten med reception, gemensamma mötesrum , hörsal, restaurang m.m. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av dessa enastående kontorslokaler.

Om fastigheten

Kontoret ska vara en plats där man vill vara. Det ska vara lätt att ta sig dit, finna arbetsro, varierande arbetsmiljöer och möjligheter att socialisera med kollegor. Allt detta står Sveavägen 20 för! Det första som möter dig är den magnifika öppna ljusgården - hjärtat i fastigheten. Här finns co-workingaktören Helio som hälsar alla välkomna med reception, gott kaffe och stora sociala ytor – en levande mötesplats helt enkelt!

Service

I och med fastighetens optimala läge i city finns all tänkbar service och handel runt hörnet. Här har du nästintill oändliga valmöjligheter när det kommer till restauranger, caféer och shopping. Utbudet hos MOOD, NK och Gallerian ligger bara ett kvarter bort.

Kommunikationer

Det ska gå snabbt och kännas enkelt att ta sig till jobbet. Sveavägen 20 ligger mitt i Stockholm City och Hötorgets tunnelbana har uppgång i fastigheten. Det perfekta läget betyder dessutom att du bara har några minuters promenad till övriga tunnelbanelinjer på T-Centralen och Östermalmstorg. Som om inte det vore nog går flertalet bussar utanför dörren och du har några kvarter till kommunikationer som pendeltåg, spårvagn, Arlanda Express och fjärrtåg.

Läs mer om fastigheten

Sveavägen 20

100-410 KVM

Stockholm

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 6

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Destiny Fröstad 0722145501 destiny.frostad@skandiafastigheter.se

Mer om Sveavägen 20

Läs mer på vår hemsida eller i vår broschyr.

https://www.sveavagen20.se/
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal