Varmt välkomna att hyra 400 kvm kontor på Östermalm!

Bara ett stenkast i från Stureplan och Östermalm har du nu möjlighet att hyra ett kontor om ca 400 kvm. Perfekt läge för dig som vill ha närhet till lunchpromenader i Humlegården eller pulsen av Östermalm. På plan 3 i fastigeheten ska vi i ordningsställa lokalen i samråd med nästa hyresgäst. Välkomna på visning för att se hur ni kan sätta er prägel!

Om fastigheten

Fastigheten är belägen mitt emellan Östermalms saluhall och Humlegården, granne med Sturegallerian och en mängd butiker på Humlegårdsgatan. Stureplan med omnejd är restaurangtätt och all tänkbar service finns alldeles i närheten.

Kommunikationer

Närmaste t-bana är röda linjen och station Östermalms torg. Flertalet bussar stannar runt hörnet på Sturegatan. Fastigheten har ett mindre garage med infart från Brahegatan. Här finns också cykelparkering med möjlighet att pumpa cykeln.

Läs mer om fastigheten

Humlegårdsgatan 20

400-410 KVM

Stockholm

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 3

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Destiny Fröstad 0722145501 destiny.frostad@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal