Lokaler mellan 190 kvm upp till 395 kvm på bästa läge i Uppsala

I S:t Per Gallerian kan vi nu erbjuda kontor som kommer iordningställas tillsammans med nästa hyresgäst. Högst upp i fastigheten är dessa belägna och tillsammans med era grannar kan ni nyttja den gemensamma uteplatsen! Torrskodda tar ni er ned till Gallerian med all service och restauranger samt garaget i fastigheten. Berätta för oss hur ni vill ha det. Vi har äntligen "Rum för fler".

Om fastigheten

S:t Per gallerian ligger mitt i Uppsala city i bästa läge vid den stora gågatan.

Service

S:t Per Gallerian är en citygalleria med butiker av hög modegrad. Här finns såväl svenska kvalitetsmärken som internationella kedjor, Apoteket och en mycket välsorterad ICA-butik. Restaurangutbudet är brett med bland annat Brödernas, Sushi Yama, Panini, Landings samt Clarion Hotel Gillet med brasseri och lunch. I gallerian inryms också flera större kontorshyresgäster.

Kommunikationer

Centralstationen nås på en kort promenad. Flera busslinjer stannar alldeles utanför huset. Här finns också en taxistation. Parkeringsgarage med 240 platser i huset.

Läs mer om fastigheten

Klostergatan 9

190-400 KVM

Uppsala

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 5

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Snezana Oscarsson 018-66 05 71 snezana.oscarsson@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal