Perfekt mindre lokal för företaget som vill synas mitt i city

En lokal för det lilla företaget som vill synas mitt i city. Lokalen är idag anpassad för vårdverksamhet. Möjlighet till anpassning för kontorsverksamhet finns. I planlösningen finns idag en reception, tre besöksrum, ett förberedelse för OP-rum och ett OP-rum. Ytan lämpar sig idag väl för ett företag med mötesintensiv verksamhet då man kan använda de befintliga rummen som till exempel mötesrum alternativt cellkontor. Pentryt är placerat längst in i lokalen med lugnt läge mot gården samt två moderna toaletter.

Om fastigheten

Utanför dörren finner vi Malmös stadskärna och det är aldrig långt till liv och rörelse, promenadstråk eller service när ni behöver det. Trevliga shoppinggator, Lilla Torg med caféer och restauranger – allt finns en kort promenad bort.

Service

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd når man Centralstationen med tåg- och bussförbindelser till hela regionen och vidare. Behöver ni egen transport så finns möjlighet till såväl cykelparkering som bilgarage i fastigheten, och runt hörnet hittar ni hyrcyklar från Malmö by Bike.

Läs mer om fastigheten

Baltzarsgatan 25

120 KVM

Malmö

Lokaltyp: Kontor Våningsplan: 2

Intresserad av lokalen?
Jag hjälper dig

Martina Barisic 040-20 63 49 martina.barisic@skandiafastigheter.se
När vi tecknar ett grönt hyresavtal med en hyresgäst sätter vi en gemensam ambition för lokalrelaterade miljöfrågor och fördelar ansvaret för de åtgärder som höjer eller bibehåller lokalens miljöprestanda. Det handlar till stor del om effektiv resursanvändning och hållbar fastighetsförvaltning. Intresset är stort och hittills har vi tecknat över 200 gröna avtal. Grönt hyresavtal