Baltzarsgatan 25

Utanför dörren finner vi Malmös stadskärna och det är aldrig långt till liv och rörelse, promenadstråk eller service när ni behöver det. Trevliga shoppinggator, Lilla Torg med caféer och restauranger – allt finns en kort promenad bort.

Här, på bästa läge mitt i Malmö, uppfördes Ellebogen 27 på 60-talet av Lifförsäkrings AB Thule, som sedermera blev dagens Skandia. Då var en av den tidens största arbetsgivare i Malmö, Plåtmanufaktur AB, en av de framträdande hyresgästerna. Sedan dess har många företag och lokaler utvecklats i Ellenbogen 37. Huset är byggt år 1967 och är idag en modern fastighet med en nyrenoverad entré. Fastigheten ligger på en av Malmös mest centrala och representativa gator, med andra ord ett optimalt läge.

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.

På några minuters gångavstånd når man Centralstationen med tåg- och bussförbindelser till hela regionen och vidare. Behöver ni egen transport så finns möjlighet till såväl cykelparkering som bilgarage i fastigheten, och runt hörnet hittar ni hyrcyklar från Malmö by Bike.

Lediga lokaler

Ellenbogen 37

Malmö

Lokaltyp: Kontor

Kontakt

Tim Prevolnik Sjöstrand 040-20 63 45 tim.prevolnik@skandiafastigheter.se
Lediga lokaler