Ballonggatan 1-23, 2-14

Välkommen till Ballonggatan 1-23 i Solna/Arenastaden. Härifrån har du nära till det mesta - allt från shopping i Mall of Scandinavia till fotboll och events på Friends Arena eller picknick i Hagaparken. Kort sagt ett praktiskt och funktionellt boende med hög standard och goda kommunikationsmöjligheter via såväl buss som spårbunden trafik..

Solna gränsar till norra delen av Stockholms innerstad. Är du på shoppinghumör tillfredställer du enkelt detta genom de många butikerna i Mall of Scandinavia. Går du hellre på konsert eller tittar på fotboll ligger Friends Arena på några minuters promenad. Eller varför inte ta en avslappnande långpromenad i natursköna Hagaparken? I närområdet hittar du också bra för- grund- och gymnasieskolor. Lägenheterna håller hög standard och har bra planlösning. De senaste åren har över 100 kök renoverats och moderniserats. Samtliga lägenheter är försedda med säkerhetsdörrar. 2018 genomgick garaget en stor renovering som innefattade nya tätskikt, ny belysning och bjälklag. Utebelysningen i området är nyligen bytt till LED-armaturer.

Fastigheten byggdes 1993 och här finns 294 lägenheter. Totalytan är på 24 243 kvm. Fasaden består av tegel, taket av falsad plåt. Förråd och 11 tvättstugor finns. Även balkonger och hiss. TV/bredband/kabel distribueras av Comhem. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: FTX-ventilation. Parkering (198 garageplatser och 59 parkeringsplatser) och cykelrum finns. Sophantering: Sopnedkast, sopskåp, miljöstugor.

Det är enkelt att sig hit kommunalt med flertalet bussar, pendeltåg (Solna Station) eller tvärbana.

Ballongberget 3

Solna

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Mikael Käck mikael.kack@skandiafastigheter.se 08-573 656 19

Ballongberget 3