Centralvägen 1-7

Välkommen till Centralvägen i västra Saltsjö-Boo, sydost om Stockholm City. Området som ligger i Nacka Kommun utgör ett grönt och frodigt inslag i stadsbilden. Fastigheten är byggd 1959 och har gemensamma utrymmen så som tvättstuga, förråd och hyresgästföreningslokal.

Centralvägen i Nacka har en trivsam helhet som ofta tilltalar familjer, med sin närhet till vattnet men även med korta avstånd till skolor. Inom ett par kilometer hägrar köpcentret Nacka Forum med ett stort utbud i 150 butiker alldeles i närheten.Här finns bland annat helkalklade badrum, nya kök med integrerade vitvaror, häll och inbyggnadsugn. I samband med stamrenoveringar har samtliga lägenheter även fått nydragen el, renoverade fönster samt nya ytskikt. Sophanteringen går lätt och smidigt tack vare källsortering, miljörum samt utvändiga behållare för hushållssopor.

Fastigheten, byggdes 1959, renoverades 2012/2013 med en tillbyggnad av en lägenhet 2015, och här finns 73 lägenheter. Totalytan är på 8 611 kvm totalyta. Fasaden består av puts, taket av papp. 4 tvättstugor, 2 bokningsbara och 2 spontantvättstugor, samt förråd i källare och på vind finns. Även balkonger. TV/bredband/kabel distribueras av Telenor (fiber). Värme: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning. Parkering (10 garageplatser och 30 parkeringsplatser)och cykelrum finns.

Här erbjuds goda bussförbindelser till stan och Slussen, och busstationen ligger på mycket nära avstånd från fastigheten.

Björknäs 1:921

Nacka

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sebastian Andersson sebastian.andersson@skandiafastigheter.se 08-573 65 624