Centralvägen 4

Välkommen till Centralvägen i västra Saltsjö-boo, sydost om Stockholm City. Området som ligger i Nacka Kommun utgör ett grönt och frodigt inslag i stadsbilden. Fastigheten är byggd 1966 och har gemensamma utrymmen så som tvättstuga, förråd och hyresgästföreningslokal.

Centralvägen i Nacka har en trivsam helhet som ofta tilltalar familjer, med sin närhet till vattnet men även med korta avstånd till skolor. Inom ett par kilometer hägrar köpcentret Nacka Forum med ett stort utbud i 150 butiker alldeles i närheten.Här finns bland annat helkalklade badrum, nya kök med integrerade vitvaror, häll och inbyggnadsugn. I samband med stamrenoveringar har samtliga lägenheter även fått nydragen el, renoverade fönster samt nya ytskikt. Sophanteringen går lätt och smidigt tack vare källsortering, miljörum samt utvändiga behållare för hushållssopor.

Fastigheten byggdes1966, stamrenoverades 2012/2013 och här finns 35 lägenheter. Totalytan är på 2 571 kvm. Fasaden består av puts, tilläggsisolerad och ny 2013, och taket av papp. Källarförråd och tvättstuga finns. Även balkonger/uteplatser, hiss saknas. TV/bredband/kabel distribueras via Telenor (fiber). Värme: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning. Parkering (10 platser) och cykelrum finns.

Här finns goda bussförbindelser till stan och Slussen, och busstationen ligger på mycket nära avstånd från fastigheten.

Björknäs 1:940

Nacka

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sebastian Andersson sebastian.andersson@skandiafastigheter.se 08-573 65 624