Amiralsgatan 17

Det centrala läget gör att du har många valmöjligheter nära dig. I området finns såväl kommersiella fastigheter som bostadsfastigheter. På några minuters promenadavstånd tar du dig enkelt till Malmös stadskärna, med allt folkliv på gator och torg, populära shoppinggator och restauranger.

Fastigheten, som ursprungligen är från 1985, har nyss genomgått en omfattande renovering. Fastigheten består av två sammanhängande byggnader, ett höghus som inhyser Choicehotellet The Mill och en lägre byggnadsdel där Arbetsförmedlingen driver sin malmöverksamhet.

Du befinner dig alldeles i närheten av de populära galleriorna Triangeln och Hansa med butiker från de allra mest välkända handelskedjorna. I området finns även gott om trevliga restauranger och caféer som passar för affärsluncherna. Större konferensanläggningar går att hyra i hos hotellet The Mill.

På 600 meters avstånd ligger Citytunnelstationen Triangeln. Resan till och från Malmö Central tar mellan 2-3 minuter och den internationella flygplatsen Kastrup nås på 15 minuter. Det är snabbt, enkelt och trevligt för såväl medarbetare som besökare att ta sig hit.

Davida 16

Malmö

Lokaltyp: Kontor

Kontakt

Tim Prevolnik Sjöstrand 040-20 63 45 tim.prevolnik@skandiafastigheter.se