Trädgårdsvägen 2-6

Välkommen till Trädgårdsvägen i västra Saltsjö-Boo, sydost om Stockholm City. Området som ligger i Nacka Kommun utgör ett grönt och frodigt inslag i stadsbilden. Fastigheten är byggd 1957 och har gemensamma utrymmen som tvättstuga, lägenhetsförråd och hyresgästföreningslokal.

Här finns en trivsam helhet som ofta tilltalar familjer, med sin närhet till vattnet men även med korta avstånd till skolor. Området har ett gemensamt torg som 2015 renoverades till en hög standard, med restaurang, frisör och lokal närservice. För dagligvaror finns livsmedelsbutik på Björknäs torg inom promenadavstånd, där även restaurang och andra nödvändigheter finns. Inom ett par kilometer erbjuds ännu fler möjligheter, exempelvis köpcentret Nacka Forum med ett stort utbud i 150 butiker. Här finns bland annat helkalklade badrum, nya kök med integrerade vitvaror, häll och inbyggnadsugn. I samband med stamrenoveringar har samtliga lägenheter även fått nydragen el, renoverade fönster samt nya ytskikt. Sophanteringen går lätt och smidigt tack vare källsortering, miljörum samt utvändiga behållare för hushållssopor.

Fastigheten byggdes 1957, stamrenoverades 2011/2012 och här finns 55 lägenheter. Totalytan är på 4 124 kvm. Fasaden består av puts och taket av tegel och papp. Källar- och vindsförråd och tvättstugor (2 st) finns. Även balkonger, hiss saknas. TV/bredband/kabel distribueras av Telenor (fiber). Värme: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk frånluft. Parkering (10 garageplatser och 12 parkeringsplatser) och cykelrum finns. Även lekplats.

Här finns goda bussförbindelser till stan och Slussen, med busstationen som ligger på mycket nära avstånd från fastigheten.

Eknäs 1:225

Nacka

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sebastian Andersson sebastian.andersson@skandiafastigheter.se 08-573 65 624