Humblegatan 20 B-22

Välkommen till Humblegatan 20 B-22 i Sundbyberg - en småstadsidyll. Sundbyberg är Sveriges minsta kommun till ytan, men är bland de snabbaste växande kommunerna sett till ökningen av antal invånare. Härifrån har du nära till det mesta som Bromma flygplats, Stockholm City och en stadskärna med mycket goda allmänna kommunikationer.

Längs med smågatorna i centrala Sundbyberg finns spännande och mysiga kvarterskrogar, butiker, caféer, banker och annan service. Här finns också närhet till grönområden och motion som till exempel simhall, löparspår i Ursvik, eller en promenad i Marabouparken. Lägenheterna har fräscha helkaklade badrum med golvvärme och är förberedda för installation av tvättmaskin. Köken håller hög standard med spishällar och inbyggda microvågsugnar. Samtliga lägenheter är utrustade med säkerhetsdörr och gemensamma utrymmen har fått ett nya låssystem. Förråden utgörs av säkra och praktiska troaxburar i fastigheten. Hyresgästerna har även tillgång till bilpool genom M.

Fastigheten byggdes 1968, stamrenoverades 2012/2013, och här finns 69 lägenheter. Totaltytan är på 5 113 kvm. Fasaden består av puts och taket av falsad plåt. Förråd, tvättstuga och hiss finns. Balkonger finns på 2:or och 4:or. TV/bredband/telefoni distribueras av Telenor. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: FTX. Parkering (utomhus och i garage) och cykelrum finns. Sophantering: Sopskåp och miljörum.

Det är enkelt att sig hit kommunalt med buss, tunnelbanans blåa linje (station Sundbyberg Centrum), pendeltåg eller tvärbana.

Fjällnäset 15

Sundbyberg

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sandra Borg sandra.borg@skandiafastigheter.se 08-573 656 16