Södra Långgatan 25

Välkommen till Södra Långgatan 25. Härifrån har du nära till det mesta - allt från shopping i Mall of Scandinavia till fotboll och events på Friends Arena eller picknick i Hagaparken. Kort sagt ett praktiskt och funktionellt boende med hög standard.

I Solna som gränsar till norra delen av Stockholms innerstad, är valmöjligheterna dina. Är du på shoppinghumör, tillfredställer du enkelt detta genom de många butikerna i Mall of Scandinavia. Går du hellre på konsert eller tittar på fotboll ligger Friends Arena bara ett stenkast bort. Eller varför inte ta en avslappnande långpromenad i natursköna Hagaparken? I närområdet hittar du också för- grund- och gymnasieskolor. Lägenheterna håller hög standard och har bra planlösning. Kök och badrum totalrenoverades i samband med stambytet 2014. Lägenheterna har också försetts med säkerhetsdörrar.

Fastigheten byggdes 1956 och stamrenoverades 2014. I huset finns 37 lägenheter och totalytan är på 2736 kvm. Fasaden är av puts och taket ett plåttak. Förråd och tvättstuga finns. Likaså hiss samt balkonger och franska balkonger. TV/bredband/ kabel levereras av Telenor/Comhem. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: FTX-ventilation. Parkering och cykelrum finns. Sophantering: Sopskåp och miljörum.

Kommunikation: T-bana Solna Centrum, pendeltåg, spårvagn och flertalet bussar inom gångavstånd.

Lediga lokaler

Flora 2

Solna

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sandra Borg sandra.borg@skandiafastigheter.se 08-573 656 16
Lediga lokaler