Engelbrektsvägen 22-24

Välkommen till Engelbreksvägen. Fastigheten som ligger i Jakobsberg, på gångasvstånd från pendeltåget in till Stockholm och har god tillgång till bra trafikleder för snabb transport var man än vill åka. Det finns många familjevänliga faciliteter i närområdet, med exempelvis skolor, idrottsplatser och IKEA.

Närhet till lekplats och skolor. I Jakobsbergs Centrum, ett stenkast från Engelbrektsvägen, finns flertalet livsmedelsbutiker, banker samt populära klädbutiker. Här finns också biograf, bibliotek och konsthall. Om detta inte skulle räcka är det bara att stiga på någon av de många bussar eller pendeltåget som tar dig till centrala Stockholm på mindre än 20 minuter. Området genomgår en förtätning med ett tillskott på över 100 lägenheter. Fastigheten genomgick en omfattande fasadrenovering 1985 och 2012 renoverades även balkonger och taket målades om. Badrummen är helkaklade med golvvärme och är förberedda för installation av tvättmaskin. Köken håller hög standard med spishällar och inbyggda microvågsugnar. Samtliga lägenheter är utrustade med säkerhetsdörr. Även fasaden genomgick en helrenovering under 2015. Förråden utgörs av säkra och praktiska troaxburar i fastigheten.

Fastigheten byggdes 1961 och stamrenoverades 2015/2016. I huset finns 88 lägenheter. Totalytan är på 5813 kvm. Fasaden och taket är av plåt. Förråd, tvättstuga, hiss och balkonger finns. TV/bredband/kabel distribueras av Comhem. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: FTX. Parkering (p-platser samt garage) finns, likaså cykelrum. Sophantering: Sopskåp.

Pendeltåg och bussar inom gångavstånd (Jakobsbergs station).

Jakobsberg 2:1930

Järfälla

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sandra Borg sandra.borg@skandiafastigheter.se 08-573 656 16