Vasagatan 12A-12D

Sundbyberg är "staden i staden". Samtidigt som läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Allt fler företag upptäcker Sundbyberg, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att lägga sina kontor här.

Fastigheten byggdes i början av 1980-talet och har en uthyrningsbar kontorsarea på cirka 24 000 kvm fördelade på fyra våningsplan samt ytterligare cirka 3 000 kvm i garageplan med arkiv och förrådsmöjligheter. Stommen är av betong med en bärande pelare som medger flexibla planlösningar. Komfortkyla via fjärrkyla med individuell styrning finns och ger ett behagligt klimat i fastigheten.

Kvarteret ligger i Fabriksparken - en stadsdel med arbetsplatser, bostäder, en pop-up-park med Sundbybergs första padelbana utomhus, samt populära restaurangen PaulTaylor Lanthandel och vinbaren Esplanaden 1. Centrala Sundbyberg erbjuder självklart också all tänkbar service, restauranger, caféer och butiker. SATS samt Friskis & Svettis är två av stans gym. Några hundra meter bort ligger Marabouparken - stadsdelens gröna oas.

För den som ska ta sig till och från jobbet har Sundbyberg det allra bästa kommunikationsläget! Här finns lediga kontor med närhet till både tunnelbanans blå linje, cykelbanor, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, flygbussar till Arlanda och Bromma samt till bussar som går mot både Odenplan och västerort. Och Bromma flygplats ligger på gångavstånd! Välkomna till Sundbyberg.

Kabeln 6

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor

Kontakt

Louise Pergament 08-573 657 22 louise.pergament@skandiafastigheter.se

Husguide

För dig som är hyresgäst i fastigheten hittar du mycket matnyttigt här.

Dokument