Start Kabeln 6

Kabeln 6

Sundbyberg är "staden i staden". Samtidigt som läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Allt fler företag upptäcker Sundbyberg, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att lägga sina kontor här.

Fastigheten byggdes i början av 1980-talet och har en uthyrningsbar kontorsarea på cirka 24 000 kvm fördelade på fyra våningsplan samt ytterligare cirka 3 000 kvm i garageplan med arkiv och förrådsmöjligheter. Stommen är av betong med en bärande pelare som medger flexibla planlösningar. Komfortkyla via fjärrkyla med individuell styrning finns och ger ett behagligt klimat i fastigheten.

Granne med Fabriksparken ligger Signalfabriken med butiker, service, restauranger och caféer. Bank, postombud, livsmedelsbutik, gym samt Marabouparken med sin konsthall och restaurang är andra uppskattade grannar. Trevliga lunchpromenader rekommenderas längs Bällstaån.

För den som ska ta sig till och från jobbet har Sundbyberg det allra bästa kommunikationsläget! Här finns lediga kontor med närhet till både tunnelbanans blå linje, cykelbanor pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, flygbussar till Arlanda och Bromma samt till bussar som går mot både Odenplan och västerort. Och Bromma flygplats ligger på gångavstånd! Välkomna till Sundbyberg.

Lediga lokaler

Esplanaden 3

Sundbyberg

Lokaltyp: Kontor

Kontakt

Sten Jansson 08-573 657 30 sten.jansson@skandiafastigheter.se
Lediga lokaler