Schlytersvägen 35-39

Välkommen till Schlytersvägen 35-39. Aspudden är en grön stadsdel med flera små parker och närhet till Vinterviken och Mälaren finns ett litet centrum med bland annat caféer, restauranger och livsmedelsaffärer. Inte långt från centrum ligger Aspuddens parklek med djur och aktiviteter för barn och här finns även en minigolfbana. Strax intill ligger Aspuddens idrottsplats.

Aspudden gränsar till Gröndal, Liljeholmen, Midsommarkransen och Hägersten. Tunnelbana och bussar erbjuder snabb och enkel kommunikation till storstadspulsen på Södermalm. Förutom nära till city har du också närhet till Skärholmens och Liljeholmens shoppinggallerior. På sommaren kan den badsugne ta sig till närbelägna Vinterviken, Mälaren eller sjön Trekanten. I Aspudden med omnejd finns flera olika för- och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i närliggande Brännkyrka. Lägenheterna håller hög standard och har bra planlösning. Kök och badrum har fått en omfattande helrenovering som bland annat innefattar moderna vitvaror, nytt kakel och golvvärme i badrummet. Samtliga lägenheter har säkerhetsdörrar och gemensamma utrymmen har fått nya utskikt och belysningsarmaturer. Förråden utgörs av praktiska troaxburar.

Fastigheten byggdes 1947 och stamrenoverades 2014. I fastigheten finns 29 lägenheter. Totalytan är på 2063 kvm. Fasaden består av tegel och puts, taket av sadeltak med takpannor. Vinds- och källarförråd finns, liksom tvättstuga och en del balkonger. Hiss saknas. TV/bredband/kabel distribueras av Comhem. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: FTX-ventilation. Parkering saknas, cykelrum finns. Sophantering: Sopskåp.

T-bana till Aspudden och flertalet bussar inom gångavstånd.

Kryckan 5

Stockholm

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Leif Nyman leif.nyman@skandiafastigheter.se 08-573 656 12