Tegelbruksvägen 11-13

Välkommen till Tegelbruksvägen. Midsommarkransen som stadsdel bildades 1926 och ligger i söderort i Stockholms kommun. Bebyggelsen här varierar från flerfamiljshus och gamla trävillor till lägenheter. Under de senaste åren har området förtätats, vilket har lett till en mer levande stadsmiljö.

I Midsommarkransen finns det mesta att tillgå vad gäller närservice. Här finns ett stort utbud av bland annat livsmedelsbutiker som ICA och Coop, hantverksaffärer, kvarterskrogar, mysiga caféer och annan samhällsservice. I området finns många förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium är Brännkyrka gymnasium. Alldeles i närheten av området finner du också natursköna grönområden och promenadstråk som bland annat insjön Trekanten, Vintervikens trädgård och Årsta skog. Lägenheterna har fräscha helkaklade badrum och håller 90-talsstandard. 2012 satte man in nya fönsterytterbågar med energiglas i fastigheten. I trapphusen finns närvarostyrd LED-belysning. Förvaring löses genom praktiska källarförråd i fastigheten.

Fastigheten byggdes 1946 och stamrenoverades 1999. Här finns 18 lägenheter och den totala ytan är på 1125 kvm. Fasaden är av puts, taket av takpannor på sadeltak. Vindsförråd samt en tvättstuga som delas med Övre Bergsvägen 2 finns. Ett antal balkonger finns också, liksom hiss. TV/bredband/kabel distribueras av Comhem. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: Självdrag. Parkering i form av 3 garage- och 11 parkeringsplatser finns. Cykelrum finns också. Sophantering: Sopskåp + miljörum.

Du tar dig enkelt hit med tunnelbanans röda linje (station Midsommarkransen) eller några av busslinjerna som har hållplatser i området.

Lejongapet 42

Stockholm

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Leif Nyman leif.nyman@skandiafastigheter.se 08-573 656 12