Granitvägen 2

Välkommen till Granitvägen. Här på Lidingös södra breddgrader ligger vår fastighet belägen, nära till Långängen-Elfviks naturreservat, Lidingös största skyddade grönområde. Lidingö är den största ön närmast Stockholms stad i det inre av Stockholms skärgård och omgärdas delvis av fjärden Lilla Värtan.

Kring Granitvägen upptäcker du snabbt närheten till behövlig kommers i närliggande Larsbergs Centrum i form av ett livsmedelsbutik, blomsterhandel, konditori samt restaurang. Detta utgör en uppskattad kombination tillsammans med en barnvänlig lekplats samt god access till pampiga Ekbacken. Här leder promenadslingor upp till skön utsikt mot Stockholm Stad över Lilla Värtan – ett vatten som även är nära och populärt tillhåll med sina båtklubbar och badmöjligheter. Kommunikation in till centrala Stockholm finns det gott om i närheten, då du har valmöjlighet mellan både Lidingöbanan samt bussar till Ropsten för anslutande tunnelbana. Förvaringsmöjligheter finns i bland annat källarförråd och dessa är kompletterade med matkällare. Vissa av parkeringsplatserna är försedda med eluttag.

Fastigheten byggdes 1951 och stamrenoverades 2011/2012. 2014 tillfördes 2 lägenheter. Här finns totalt 69 lägenheter. Totalytan är 3687 kvm. Fasaden består av tegel och taket är ett sadeltak i tegel. Förråd finns i källare och matkällare. Balkonger och tvättstuga finns. Hiss saknas. TV/bredband/ kabel levereras av Comhem. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: F-ventilation. Parkering: 12 garageplatser, 55 P-platser samt cykelrum finns. Sophantering: Miljöstuga.

Kommunikation: Goda förbindelser med Lidingöbanan och bussar.

Lidingö 10:482 och Stensötan 6

Lidingö

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sebastian Andersson sebastian.andersson@skandiafastigheter.se 08-573 65 624