Bergsätravägen 21-29

Välkommen till Bergsätravägen. Här på Lidingös södra breddgrader ligger vår fastighet belägen, nära till Långängen-Elfviks naturreservat, Lidingös största skyddade grönområde. Lidingö är den största ön närmast Stockholms stad i det inre av Stockholms skärgård och omgärdas delvis av fjärden Lilla Värtan.

Kring Granitvägen upptäcker du snabbt närheten till behövlig kommers i närliggande Larsbergs Centrum i form av ett livsmedelsbutik, blomsterhandel, konditori samt restaurang. Detta utgör en uppskattad kombination tillsammans med en barnvänlig lekplats och god access till pampiga Ekbacken. Här leder promenadslingor upp till skön utsikt mot Stockholm över Lilla Värtan – ett vatten som även är nära och populärt tillhåll med sina båtklubbar och badmöjligheter. Förvaringsmöjligheter finns i bland annat källarförråd och dessa är kompletterade med matkällare. Vissa av parkeringsplatserna är försedda med eluttag.

Fastigheten byggdes 1951 och stamrenoverades 2011/2012. Här finns totalt 52 lägenheter. Fasaden består av tegel och taket är ett sadeltak i tegel. Balkonger och tvättstuga finns. Hiss saknas. Förråd finns i källare och matkällare. Balkonger och tvättstuga finns. TV/bredband/ kabel levereras av Comhem. Värme: Fjärrvärme. Ventilation: F-ventilation. Parkering: 46 P-platser varav 10 med laddstolpe samt cykelrum finns. Sophantering: Miljöstuga.

Kommunikation in till centrala Stockholm finns det gott om i närheten, då du har valmöjlighet mellan både Lidingöbanan samt bussar till Ropsten för anslutande tunnelbana (röd linje).

Lidingö 10:485 och 10:499

Lidingö

Lokaltyp: Bostäder

Kontakt

Sebastian Andersson sebastian.andersson@skandiafastigheter.se 08-573 65 624