Märsgränd 8

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen. Strandpromenaden längs havet lockar till trevliga lunchpromenader, kaféer och restauranger, frisörsalonger, skönhetsvård och butiker. I närområdet finns Fitness 24/7 och SATS. Masttorget är hela Västra Hamnens stadsdelstorg där dagliga ärenden lätt kan uträttas. Här finns Apoteket, Systembolaget och ICA Maxi som även erbjuder posttjänster. Hotellet Park Inn, Turning Torso och World Trade Center erbjuder konferenslokaler.

Fastigheten Masten 1 är belägen inom den enligt BREEAM Communities hållbarhetscertifierade stadsdelen Masthusen och inrymmer äldreboende, studentboende, LSS-boende och ett dygnetruntöppet gym.

Du befinner dig i närheten av ett flertal restauranger och kaféer som blir allt fler i takt med att området fortsätter att växa. Utbudet är redan idag brett med enkla snabblunchställen såväl som restauranger för affärsluncher och ekologiska alternativ. På sommaren ger strandpromenaden en känsla av betydligt sydligare breddgrader med sina många uteserveringar och fina badmöjligheter och Turning Torso som landmärke. Hela Malmö citys utbud finns inom promenadavstånd.

Med cykel tar det 5 minuter till Malmö Centralstation. Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste citytunnelstation på 15 minuter. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn.

Masten 1

Malmö

Lokaltyp: Samhällsfastighet

Kontakt

Tim Prevolnik Sjöstrand 040-20 63 45 tim.prevolnik@skandiafastigheter.se